Log på facebook Kontakt Persondatapolitik Presse og medier Samarbejdspartnere Service og reklamation Om DC

Velkommen til Danske Cykelhandlere

Thomas JohnsenDanske Cykelhandlere er en brancheorganisation, der har ca. 400 cykel - og knallertforretninger som medlemmer. Brancheorganisationen er over 100 år gammel og hed tidligere Cykelhandlernes Centralforening. Foreningen servicerer sine medlemmer gennem informationer i form af nyhedsbreve og udgivelsen af CYKELbranchen, fagblad for cykel- og knallertbranchen i Danmark. Samtidig rådgiver foreningen i bl.a. juridiske og branchemæssige spørgsmål.

Danske Cykelhandlere står tillige for branchens certificeringsordning kendt under navnet TJEKKET OG GODKENDT - din cykelfagmand, cykelbranchens garantiordning og landsdækkende service- og reklamationsbestemmelser.

Gennem en række samarbejdspartnere får foreningens medlemmer en række fordele, f.eks. vedr. forsikringer, telefoni og brændstof.

Foreningen er tillige medlem af en række organisationer, der sikrer cykelfaghandelen indflydelse på en række områder, der er specielt vigtige for den enkelte forretning, dens kunder og for detailhandelen generelt.

Det er ligeledes en af foreningens opgaver at være talerør for alle medlemmer i forhold til til Folketing, Politi og andre nationale og internationale myndigheder og interesser.

Danske Cykelhandlere
Middelfartvej 123, 1
5200 Odense V
Telefon 65 92 33 00

E-mail: info@danskecykelhandlere.dk

Telefontid: Mandag - torsdag: kl. 9.00 - 15.00
                  Fredag: kl. 9.00 - 14.00