Log på facebook Kontakt Persondatapolitik Presse og medier Samarbejdspartnere Service og reklamation Om DC

Find en cykelhandler

Medlemmerne udtaler”Mandag den 14 januar 2013 ankommer min kollega Anders og jeg til AMU-Fyn i Odense for at deltage i teknisk kursus arrangeret af Danske Cykelhandlere. Vi bliver budt velkommen, og der er morgenmad klar til os.

Thomas Johnsen kommer for at byde officielt velkommen. Han har som altid sit kamera med og tager nogle billeder til CYKELbranchen. Efter lidt snak vedrørende møde og sluttider, som ikke er blevet kommunikeret ud til os, går vi til undervisningslokalet, hvor vores aldeles udemærkede underviser Jesper Kvist, kaldet "Kvisten" har forberedt sig ganske grundigt med et bredt udvalg af cykler og diverse mekanisk tilbehør.

Det viser sig at "Kvisten" er et rent overflødighedshorn af paratviden inden for cykelverdenen, så kurset tager en lille drejning i forhold til det, der er beskrevet i invitationen. Kurset blev absolut ikke dårligt eller kedeligt af dette. "Kvisten" formåede at blande faglig viden med anekdoter og historier fra sin tid i det pulveriserende liv som cykelmekaniker. Det var utroligt lærerigt og jeg fik rigtig mange nye informationer, som jeg kan bruge fremover.”

Erik Nordam, Pedalhuset Middelfart efter deltagelse i teknisk kursus på CYKELakademiet

Læs flere testimonials klik her...